Dresaj

Scoala de dresaj “SEVEN” a luat fiinta din pasiune pentru caini si dresaj.

Ea se doreste a fi un centru pentru educarea si socializarea cainilor. Incercam sa motivam tot timpul cainii astfel incat acestia sa execute cu placere ceea ce le cerem si sa considere dresajul o “afacere profitabila” din care ies intotdeauna in castig.

Uneori gasirea unui stimulent eficace poate cere multe ore de munca dar experienta noastra de peste 15 de ani ne-a aratat ca, invatand cu placere, cainele va executa si comenzile date de stapan chiar daca acesta nu are tonul la fel de ferm sau mana la fel de sigura ca si dresorul. Astfel, facand din caine prietenul nostru si noi fiind prietenii sai, putem gasi satisfactii mai mari decat obligatiile care vin odata cu detinerea unui caine.

Scoala de dresaj “SEVEN” pune la dispozitia clientilor sai mai multe programe de dresaj astfel incat sa corespunda disponibilitatilor acestora ( timp liber, locatie, bani ).

Servicii:

Predresaj, Socializare.

Aceste programe educationale pot fi incepute imediat dupa achizitionarea puiului si reprezinta o etapa esentiala a educatiei oricarui caine.

Durata/Cost: 20 sedinte(o luna) – 200 Euro

Dresaj de companie – Reprezinta o conditie necesara unei prietenii trainice si a unei bune convietuiri dintre dv. si caine. Este o fundatie pe care se poate cladi si continua cu un dresaj specializat.

Durata/Cost: 40-60 sedinte (doua-trei luni) – 200 Euro/luna.

Dresaj specializat pentru paza si protectie – Un adevarat protector este un caine echilibrat, care ataca numai la comanda sau atunci cand isi apara teritoriul, dar nu face nici un pas inapoi in cazul unui pericol iminent. Acesti caini sunt adevarate arme. Pregatirea cainelui pentru paza nu poate incepe decat dupa finalizarea programului de dresaj pentru disciplina (companie).

Durata/Cost: minim 60 sedinte(trei luni) – 250 Euro/luna

Doggy-sitting. Pentru cei care adesea uita numarul orelor petrecute la birou sau vin prea rar in vizita acasa, doggy-sittingul este unica solutie pentru pastrarea echilibrului psihic al cainelui.

Durata/Cost: 200 Euro/luna

Acest serviciu se adreseaza celor care nu au timp pentru a-si plimba catelul si doresc acest lucru. Cainele este plimbat, de luni pana vineri, timp de o ora.
Oferim acest serviciu si caniselor, în vederea socializarii câinilor la cele doua grupe, umana si canina.

Serviciile noastre de dresaj se adreseaza si proprietarilor de caini de companie, (pregatire si prezentare ring , C.A.C. ; C.A.C.I.B.) dar acordam o atentie deosebita crescatorilor si proprietarilor de caini din rasele pentru care sunt necesare examenele de dresaj ( BH, SchH, IPO )

Servicii aditionale:

Asistenta si consultanta pentru eliminarea unor probleme de comportament.

Durata/Cost: 15 Euro/sedinta + costuri deplasare

Pensiune canina:

Pensiune de exterior, cu padocuri modulare, ajustabile in functie de marimea cainelui, loc de joaca, companioni placuti… si distractie pe masura! Un adevarat concediu pentru catelul dvs.

Durata/Cost: 5 Euro/zi

Asistenta in alegerea catelului potrivit pentru dumneavoastra.

Durata/Cost: 15 Euro/sedinta + costuri deplasare